WordPress webshop

1 min read

 Heeft uw een website die al zeer verouderd is en heeft u dus een nieuwe website nodig of wilt u een wordpress webshop laten maken? Dan is wpdesign het bedrijf voor u. Tegenwoordig zijn er enorm veel webdesigners die u willen helpen. Wanneer u liever een bedrijf dichtbij hebt of u gaat af op referenties en portfolio. Is dat een keuze die u kan maken. Echter moet u wel letten op de prijs die wordt aangegeven op de offerte en wat u ontvangt voor de desbetreffende prijs. Veel webdesigners kunnen een website voor u maken voor een vaste prijs, maar rekenen je nog webhosting, domeinnaam en ssl extra aan. 
Bij wpdesing.be ontvangt u altijd offertes met een vaste prijs, bij deze prijs bent u ook volledig voorzien van alle aspecten. Hierdoor wordt u niet steeds verrast door extra kosten. Dit ook nog tegen scherpe prijzen.

WordPress webshop offerte laten maken

Wanneer u een webdesign bedrijf contacteert voor een offerte zal u direct een antwoord krijgen. Dit is immers niet lastig. Maar een prijs bepalen voor een persoonlijke webshop of website die u nodig heeft is echter minder makkelijk. Velen webdesigners komen met een scherpe vaste prijs maar verassen u later met extra kosten. Wilt u dit voorkomen? Neem dan contact op met WPdesign.be. Hier ontvangt u een scherpe prijs waarbij alle kosten inzitten. Hierdoor wordt u niet verrast met extra kosten.

Wilt u meer informatie? Klik dan hier

Meer verhalen