Wat kan ik nu met Litecoin?

1 min read

Zoals gezegd is deze munt een snellere en goedkopere betaaloplossing dan Bitcoin. Het concept is makkelijker dan dat van bijvoorbeeld Ethereum. Het is één van de oudste crypto’s en heeft jarenlang de tweede plek ingenomen achter Bitcoin.

Op dit moment staat het wat lager op de ranglijst door de komst van nieuwere coins op basis van andere technieken, maar daarmee is het nog steeds geen slechte munt.
De insteek is om het kleine broertje van Bitcoin te zijn, mee te liften op het succes, de techniek verbeteren en zo Bitcoin ook beter maken.

Omdat de koers ten opzichte van de grotere coins op dit moment laag is (op het moment van schrijven is een LTC net geen €50 waard) is het wel interessant om nu in te stappen. We hebben met andere coins ook gezien dat deze als een raket kunnen gaan.

Koop bij Bitvavo Litecoins

Online cryptocurrency kopen in Nederland is nog nooit zo makkelijk geweest. Het aanmaken van een account is volledig gratis. Een broker zoals Bitvavo is een tussenpersoon tussen jou en de exchange.

Bitvavo maakt het eenvoudig voor de leek om cryptovaluta te kopen en vraagt hier een kleine vergoeding voor. Dit is het verdienmodel van alle brokers die je op het internet kunt vinden.

https://bitvavo.com/nl/litecoin