Stelconplaten kopen

1 min read
stelconplaten kopen

Stelconplaten kopen is mogelijk bij Dallebeton. Dit bedrijf is sinds 10 jaar actief op de markt en levert zowel in België, maar ook in Noord Frankrijk. Dit bedrijf heeft hier veel ervaring mee en kan veel vertellen over dit materiaal. Vooral waarvoor je bepaalde platen wel of juist niet moet gebruiken. Zodra je hier een aankoop doet, kan je ook meteen goede informatie krijgen hoe je deze platen moet leggen. Worden deze namelijk niet op de juiste manier gelegd, dan loop je de kans dat ze kunnen breken. De markt waar dit bedrijf veel aan levert zijn de agrarische bedrijven en de industrie.

Hier kan je stelconplaten kopen

De betonplaten die je hier kan kopen worden ook wel de Dalle de Beton genoemd. Deze zijn er in twee verschillende modellen te krijgen. Zo is er een model die een gladde oppervlakte heeft en een model waar de oppervlakte stroef aan voelt. Deze laatste plaat is een goed model die gebruikt kan worden voor de stallen bij de boeren. Het vee kan hier niet op uitglijden en dat is wel zo fijn.

Ben jij op zoek naar de mogelijkheden om een terrein aan te leggen, neem dan contact op met Dallebeton. Dit bedrijf heeft veel mogelijkheden waarmee jij een prachtig terrein aan kan leggen.

Meer verhalen