Hairextensions

2 min read

Door het vele stijlen van mijn haren raakte de onderkant van mijn haren erg dood. Ik heb van mezelf krullen en ik vind dat niet mooi staan. Dus ik wilde mijn haar gewoon elke ochtend stijlen zodat ik geen last van de krullen zou hebben. Ik kwam een tijdje erna bij de kapper en ze zei dat de onderkant erg dood was en vroeg wat ik er mee wilde doen. Ik besloot om de doden onderkant eraf te knippen. Er ging erg veel haar vanaf wat ik natuurlijk erg jammer vond. Ik heb altijd lange haren gehad en vond het nu echt te kort geworden, Ik wilde daarom graag hairextensions.


Clip in

Ik had op internet meer informatie opgezocht over hairextensions. Er waren twee soorten clip in en hairextensions die je in je haren laat branden. De clip in was erg goedkoop en het erin laten branden wat er langer en beter in zou blijven zitten was echt heel erg duur. Ik besloot daarom om clip in extensions te nemen. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht op internet uit op https://www.oxyextensions.be/clip-in-extensions. Ik vond best veel informatie op de website en over wat ze aan te bieden hebben. Er was op dat moment ook een actie dus je de prijs was lager dan normaal.

Resultaat

IK had de extensions besteld op https://www.oxyextensions.be/clip-in-extensions. Een aantal dagen later kwamen ze binnen en had ik ze ingeklikt. Ik was erg blij met het resultaat. Ik had mijn lange haren weer terug door de extensions.