Efteling Hotel

2 min read

Het Efteling Hotel is een hotel waar je, net zoals thuis, jezelf kunt zijn! De Efteling is maar 500 meter lopen! In het GuestHouse zijn diverse kamertypes. BunkHouse Room, GreenHouse Room en de FarmHouse Room.

  • BunkHouse Room: ze hebben 28 BunkHouse Rooms en hierin staan de eerste 6-persoonsbedden van Nederland!
  • GreenHouse Room: De 33 GreenHouse Rooms zijn geschikt voor 1 – 5 personen. Met een ruime badkamer voorzien van een heerlijke douche met toilet. 10 Van deze kamers zijn twin rooms en hebben geen stapelbed.
  • FarmHouse Rooms: verspreid door het hotel hebben ze 8 FarmHouse Rooms. Grote kamers met veel leefruimte. 2 FarmHouse Rooms zijn ingericht voor minder validen.

Hotel Efteling Faciliteiten

Het hotel heeft diverse faciliteiten. De YOUR Garden waar je lekker even naar buiten kan relaxen, tuinieren of actief bezig zijn. Er valt altijd iets te ontdekken! Dan hebben ze ook nog YOUR Living. Dit is een Livingroom waar je even rustig een boekje kan lezen, samen komen of andere GuestHouse gasten te ontmoeten. Een drankje aan de bar of napraten over de leuke dag die je hebt gehad. Heb je iets te vieren of te bespreken? Dan kan dat ook in het GHH! Zij hebben een paar ruimtes ter beschikking die je altijd kunt gebruiken. Dan als laatste hebben ze de YOUR Playground. Voor de kleine kids is er een speelruimte in de Living en buiten een leuke hut met glijbaan en zandbak. Voor de ouderen zijn er leuke spellen aanwezig zoals, tafelvoetbal, airhockey, tafeltennis en nog veel meer! Ben je geïnteresseerd? Kijk dan op de website voor meer informatie en de arrangementen!